Content image

Tussenschoolse opvang

Basisscholen in Nederland zijn verplicht mogelijkheden tot tussenschoolse opvang (TSO) aan te bieden. De school hoeft dit niet zelf te organiseren en kan de organisatie van de TSO uitbesteden.

De organisatie van de TSO op de locaties van de Stichting OBSG Leiderdorp is in handen van FloreoKids. Onder de naam 'Lunchtijd Leiderdorp' wordt het overblijven geregeld. Daarmee heeft de OBSG gekozen voor een professionele invulling van de overblijf en kunt u als ouder/verzorger ervan op aan dat de overblijf goed geregeld is.

Lunchtijd Leiderdorp

Lunchtijd Leiderdorp is gespecialiseerd in de organisatie van de tussenschoolse opvang op basisscholen. Zij zorgen ervoor dat een groot aantal kinderen dagelijks veilig en met plezier op school kan overblijven en dat tientallen begeleiders een aantal uren per week met veel plezier kunnen werken.
Goede communicatie staat voorop. De overblijf is goed bereikbaar en weet wat er speelt. Daartoe is op iedere school een coördinator aangesteld, die optreedt als aanspreekpunt en de controle heeft over de dagelijkse gang van zaken.
 

 
De 'Prins Willem-Alexanderschool' , 'de Hobbit' en de 'Koningin Juliana School' hebben een verkorte middagpauze van 45 - 60 minuten. Hier blijven in principe alle kinderen tussen de middag op school. Deze TSO vorm wordt verzorgd door een combinatie van leerkrachten en overblijfmedewerkers.
De overblijfmedewerkers zijn in dienst van FloreoKids. Ouders betalen voor deze TSO regeling € 135,00 - € 140,00 per kind per jaar; alleen voor het 1e en 2e kind hoeft te worden betaald ! Voor kinderen van overblijfmedewerkers geldt een aantrekkelijke kortingsregeling. Interesse om overblijfmedewerker te worden ? Bel of mail even met school !