Content image

Schoolkeuze

Uw kind is uw meest waardevolle bezit. De keus voor een school die past bij uw kind is om die reden een heel belangrijke. En die schoolkeus komt in veel gevallen al heel snel. Soms moet u uw kind al direct na de geboorte inschrijven om er verzekerd van te zijn dat het op de school van uw voorkeur wordt geplaatst.

U kunt informatie krijgen van de locaties door de  websites te bezoeken, maar ook door de schoolgids op te vragen. Deze gids staat boordevol informatie over de school en het onderwijs dat er wordt gegeven. Vanzelfsprekend is delocatieleider altijd bereid de schoolgids waar nodig toe te lichten of u een rondleiding te geven.

Schoolgids
Voor iedere locatie is een schoolgids samengesteld. De schoolgids is bedoeld om (toekomstige) ouders te informeren over het onderwijs, zoals dat op onze openbare basisscholen wordt gegeven. In deze schoolgids kunt u onder andere informatie vinden over de organisatie van ons onderwijs, de werkwijze en de zorg voor de kinderen.

Niet alles wat er op school plaatsvindt komt in de schoolgids aan bod. Nadere informatie kunt u vinden in het schoolplan, in de ouderinfo's en natuurlijk ook door persoonlijke contacten met school. De schoolgids kunt u ophalen op een van de vier locaties, aanvragen via e-mail of downloaden vanaf deze site.

Naast de schoolgids zijn er nog diverse andere documenten met nadere informatie over de verschillende locaties van de Stichting OBSG Leiderdorp beschikbaar. Deze documenten kunt u downloaden vanaf de downloadpagina.