Placeholder image

Kerstpakket bestuursbureau beschikbaar gesteld aan een goed doel

09 januari 2019
Een paar jaar geleden hebben de collega's op het bestuursbureau met elkaar besloten om het budget voor de kerstpakketten aan een goed doel te schenken.
Dit jaar hebben we gekozen voor Stichting Gehandicapten Kwale. Deze stichting, waar PI De Brug, OBS Koningin Juliana, Jenaplanschool De Dukdalf en Stichting Speciaal Onderwijs Leiden (SSOL) (per 1 januari 2019 Stichting Resonans) bij betrokken zijn, zet zich in voor het realiseren van voorzieningen en accommodaties voor gehandicapte jeugdigen in Kenia. Zij stimuleren een passend onderwijsaanbod en bevorderen het Speciaal Onderwijs.
Meer informatie vind je op de site: www.sgkwale.nl/sgkwale/

Op maandag 7 januari heeft Marton de Pinth, namens PROOLeiden/OBSGLeiderdorp, tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst in het Huis van het Onderwijs, een cheque van € 750 aan de voorzitter van de Stichting Kwale, Iepe Roosjens overhandigd (zie foto's hieronder).

Voor 2019 gaan we ook weer op zoek naar een goed doel dat een bijdrage kan gebruiken en een koppeling heeft met de Leidse regio, onderwijs en kinderen. Mocht je een goed idee hebben, laat het weten!